Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Лето 2020

 Важна напомена:
Oд 01/01/2018 година, Грција воведува туристичка такса која ќе се плаќа директно во сместувачките објекти-при влегување
-хотел 5*-4 еур за соба на ден
-хотел 4*-3 еур за соба на ден
-хотел 3*-1.50 еур за соба на ден 
-хотел 2* -0.5 еур за соба на ден
-хотел 1*-0.5 еур за соба на ден
-приватно сместување 0,50 еур за соба на ден