Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Dionysos Inn Hotel-Ханиоти

http://hotel-dionysos.gr/EN/index.html

 

Dionysos Hotel / 3 stars (B) / Chanioti / Chalkidiki-Kassandra      
Цените се валидни за резервации од 13.02.20 00:00 дo 29.02.20 23:59      
Цени по соба на ден, изразени во евра а уплата се врши во денари (1еур=62мкд)      
Доплата на тур.такса на лице место          
Минимум ноќевања      7  7  7
Тип на соба Услуга Сместување 29.04.20-31.05.20 01.06.20-20.06.20 21.06.20-21.06.20
Studio Deluxe -  наем 2Ad 53 64 73
Studio Deluxe -  наем 2Ad+1ad 72 86 98
Studio Deluxe -  наем 2Ad+1ad+1ch(0-4,99) 72 86 98
Studio Deluxe -  наем 2Ad+1ad+1ch(5-11,99) 78 95 107
Studio Deluxe -  наем 2Ad+1ch(0-4,99) 53 64 73
Studio Deluxe -  наем 2Ad+1ch(5-11,99) 59 73 82
Studio Deluxe -  наем 2Ad+2ad 84 103 116
Studio Deluxe -  наем 2Ad+2ch(0-4,99) 59 73 82
Studio Deluxe -  наем 2Ad+2ch(0-4,99)(5-11,99) 59 73 82
Studio Deluxe -  наем 2Ad+2ch(5-11,99) 66 80 90
Studio Deluxe -  ноќ.со појадок 2Ad 72 83 92
Studio Deluxe -  BB 2Ad+1ad 98 114 125
Studio Deluxe -  BB 2Ad+1ad+1ch(0-4,99) 98 114 125
Studio Deluxe -  BB 2Ad+1ad+1ch(5-11,99) 114 130 144
Studio Deluxe -  BB 2Ad+1ch(0-4,99) 72 83 92
Studio Deluxe -  BB 2Ad+1ch(5-11,99) 87 99 109
Studio Deluxe -  BB 2Ad+2ad 120 138 153
Studio Deluxe -  BB 2Ad+2ch(0-4,99) 77 90 100
Studio Deluxe -  BB 2Ad+2ch(0-4,99)(5-11,99) 87 99 109
Studio Deluxe -  BB 2Ad+2ch(5-11,99) 103 116 127

 

Цена од : 26.50 €

Резервирај