Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Контакт

ПЛАНЕТ ТРАВЕЛ
Адреса: Бул Партизански Одреди бр.5, Скопје, Македонија
Телефон:
Е-пошта: info (at) planettravel.com.mk

Сајтот на ТА ПЛАНЕТ ТРАВЕЛ е од информативен карaктер. Иако настојуваме редовно да го ажурираме, постои можност за различни иформации од тие кои се моментално важечки. Ве молиме да за сите информации проверите директно во агенцијата преку телефон, email или лично. Ви благодариме на разбирањето!