Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАШИТЕ ЦЕНЕТИ КЛИЕНТИ И СОРАБОТНИЦИ
  • ПОРАДИ КОРОНА КРИЗАТА И ЗАТВОРЕНИТЕ ГРАНИЦИ НАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА ЌЕ БИДЕ ЗАТВОРЕНА И ЌЕ БИДЕМЕ ДОСТАПНИ САМО ONLINE ( INFO@PLANETTRAVEL.COM.MK) .
  • ВО МЕЃУВРЕМЕ ГИ ПРИПРЕМАМЕ ПОНУДИТЕ ЗА ЛЕТО 2021 И СООДВЕТНО НА ОТВАРАЊЕТО НА ГРАНИЦИТЕ ИСТИТЕ ЌЕ ГИ ОБЈАВУВАМЕ .
  • СО НОРМАЛИЗИРАЊЕ НА СОСТОЈБАТА И ОТВАРАЊЕТО НА ГРАНИЦИТЕ ЌЕ ЈА ОТВОРИМЕ И НАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА И ЌЕ ВЕ ИЗВЕСТИМЕ ЗА ЛОКАЦИЈАТА.
  • ОСТАНЕТЕ ЗДРАВИ И БЕЗБЕДНИ И СЕ НАДЕВАМЕ НА СКОРО ВИДУВАЊЕ И УЖИВАЊЕ ВО НАШИТЕ ЗАЕДНИЧКИ ПАТУВАЊА.
СО ПОЧИТ, ПЛАНЕТ ТРАВЕЛ-СКОПЈЕ