Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Sea level-Polihrono

ценовник во ПДФ-кликни за повеќе

 

Sea Level Hotel  / 4 stars (A) / Polichrono / Chalkidiki-Kassandra
Цените се валидни за резервации од 12.12.19 13:00 дo 31.12.19 23:59
Цените се по соба на ден, изразени во евра а уплата се врши во денари (1еур=62мкд)
Доплата на туристичка такса -се врши директно во хотел ( 3еур за соба на ден )
Минимум ноќи      2  3  6  6  6  3  2
Тип на соба   Сместување 13.04.20-31.05.20 01.06.20-21.06.20 22.06.20-19.07.20 20.07.20-29.08.20 30.08.20-13.09.20 14.09.20-27.09.20 28.09.20-15.10.20
Double Premium -  BB 2Ad 75 85 97 137 97 85 75
Double Standard -  BB 2Ad 71 82 93 132 93 82 71
Double Superior  - Side Sea View BB 2Ad 79 90 103 147 103 90 79
Double Superior  - Side Sea View BB 2Ad+1ad 96 107 120 164 120 107 96
Double Superior  - Side Sea View BB 2Ad+1ch(0-6,99) 79 90 103 147 103 90 79
Double Superior  - Side Sea View BB 2Ad+1ch(7-11,99) 79 90 103 147 103 90 79
Double Premium -  HB 2Ad 98 109 120 160 120 109 98
Double Standard -  HB 2Ad 94 105 117 155 117 105 94
Double Superior  - Side Sea View HB 2Ad 102 113 127 170 127 113 102
Double Superior  - Side Sea View HB 2Ad+1ad 131 142 155 199 155 142 131
Double Superior  - Side Sea View HB 2Ad+1ch(0-6,99) 102 113 127 170 127 113 102
Double Superior  - Side Sea View HB 2Ad+1ch(7-11,99) 110 120 135 177 135 120 110
BB-ноќевање со појадок / HB-полупансион              

Цена од : 35.50 €

Резервирај