Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Bomo Tosca Beach-Kavala

Bomo Tosca Beach / 4+ stars (A Sup) / Kavala                        
Цените се валидни за резервации од 04.02.20 00:00 дo 29.02.20 23:59                      
Цени по соба на ден, изразени во евра а уплата се врши во денари (1еур=62мкд)                    
Доплата на туристичка такса -директно во хотел (3еур по соба на ден )                      
Минимум ноќи      3  3  2  2  2  3  4  5  3  3  2  2
Тип на соба Услуга Сместување 29.04.20-15.05.20 16.05.20-21.05.20 22.05.20-23.05.20 24.05.20-02.06.20 03.06.20-09.06.20 10.06.20-16.06.20 17.06.20-27.06.20 21.07.20-25.08.20 26.08.20-15.09.20 16.09.20-19.09.20 20.09.20-30.09.20 01.10.20-06.10.20
Double Room - Bunk Bed/Sea View UL 2Ad+2ch(0-11.99) 110 130 137 168 189 215 244 326 257 200 177 139
Single Room - Sea View UL 1Ad 70 84 87 107 120 133 152 199 160 125 109 86
Single Room - Sea View UL 1Ad+1ch(0-11.99) 70 84 87 107 120 133 152 199 160 125 109 86
Double Room - Sea View UL 2Ad 79 94 98 120 135 153 174 232 184 144 126 99
Double Room - Sea View UL 2Ad+1ad 107 126 132 162 182 206 234 313 248 193 170 134
Double Room - Sea View UL 2Ad+1ch(0-11.99) 79 94 98 120 135 153 174 232 184 144 126 99
Suite - Sea View UL 2Ad 156 185 194 238 268 290 329 408 329 256 226 177
Suite - Sea View UL 2Ad+1ad 156 185 194 238 268 290 329 408 329 256 226 177
Suite - Sea View UL 2Ad+1ad+1ch(0-11.99) 156 185 194 238 268 290 329 408 329 256 226 177
Suite - Sea View UL 2Ad+1ch(0-11.99) 156 185 194 238 268 290 329 408 329 256 226 177
Suite - Sea View UL 2Ad+2ad 156 185 194 238 268 290 329 408 329 256 226 177
Suite - Sea View UL 2Ad+2ch(0-11.99) 156 185 194 238 268 290 329 408 329 256 226 177
Suite Family  - Sea View UL 2Ad+1ad+1ch(0-11.99) 128 152 159 196 220 244 283 362 283 220 190 149
Suite Family  - Sea View UL 2Ad+2ad 128 152 159 196 220 244 283 362 283 220 190 149
Suite Family  - Sea View UL 2Ad+2ch(0-11.99) 128 152 159 196 220 244 283 362 283 220 190 149
              243 209 136
Отказна политика: За отказ до 21 дена прев влегување во хотел-нема пенали; за отказ од 20 до 15 дена пред влез во хотел-се задржуваат 50% пенали
                                    За отказ од 14 дена до денот на влегување - се задржува целиот износ , нема рефундација

 

Цена од : 39.50 €

Резервирај