Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Vila Lina-Metamorfossis

Ценовник во ПДФ -кликни за повеќе

ТЕРМИН ОД:

НОЌИ

1/3 студио

(море)

1/4 студио

(море)

1/4 апартман (град)

1/4 апартман (море)

22.05

7 (промо)

88

88

108

108

29.05

7 (промо)

108

108

128

148

05.06

7

168

188

228

248

12.06

7

188

228

268

288

19.06

7

228

268

308

328

26.06

7

268

308

348

368

03.07

7

308

328

368

388

10.07

7

360

380

430

460

17.07

7

370

400

450

490

24.07

7

370

400

450

490

31.07

7

370

400

450

490

07.08

7

370

400

450

490

14.08

7

370

400

450

490

21.08

7

350

370

400

460

28.08

7

310

340

370

410

04.09

7

238

278

318

348

11.09

7

198

238

258

288

18.09

7

138

158

178

218

25.09

7 (промо)

118

118

138

148

Цена од : 88.00 €

Резервирај