Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

RODOS-KRIT-SANTORINI-MIKONOS

 ЛЕТОВИ до ОСТРОВИ во ГРЦИЈА 

Организирање лет+трансфер+хотел !

Дестинации

Колку пати неделно

Денови

Период

СолунАтинаСолун

5

1, 4, 5, 6, 7

6/03 - 26/10

Солун Heraklion ( Крит ) Солун

6

1, 3, 4, 5, 6, 7

10/03 - 15/10

Солун Rhodes ( Родос ) Солун

4

1, 2, 5, 7

10/03 - 29/09

Солун Santorini ( Санторини ) Солун

3

1, 4, 7

25/05 - 24/09

Солун Mykonos ( Миконос ) Солун

2

1, 5

10/07 - 08/09

Бесплатен багаж до 20 кг II Бесплатен рачен багаж до 5 кг

Цена од : 300.00 €

Резервирај