Planet Travel - Туристичка агенција

Сместување во Грција

Туристичка агенција во Македонија

Планет ТравелПланет Травел

Бул. Партизански Одреди бр.5, 1000 Скопје

+389 (0)2 3239 780
 

Porto Rio Hotel & Casino

Porto Rio Hotel & Casino / 4 stars (A) / Patra / Peloponnese-Ahaia        
Цени по соба на ден , изразени во евра а уплата се врши во денари (1еур=62 мкд)    
Доплата на туристичка такса се врши директно во хотел.          
Цените се валидни за резервации до 31/12/2019          
Минимум ноќи      3  3  3  3  3
Тип на соба Услуга Сместување 05.06.20-10.06.20 11.06.20-22.06.20 23.06.20-10.07.20 11.07.20-31.08.20 01.09.20-22.09.20
Single Room - Achaios Building AL 1Ad 60 67 67 90 67
Single Room - Achaios Building AL 1Ad+1ch(0-11,99) 60 67 67 90 67
Double Room - Achaios Building AL 2Ad 78 86 86 113 86
Double Room - Achaios Building AL 2Ad+1ad 105 116 116 152 116
Double Room - Achaios Building AL 2Ad+1ch(0-11,99) 78 86 86 113 86
Single Bungalow - Garden View AL 1Ad 60 67 67 90 67
Single Bungalow - Garden View AL 1Ad+1ch(0-11,99) 60 67 67 90 67
Double Bungalow - Garden View AL 2Ad 78 86 86 113 86
Double Bungalow - Garden View AL 2Ad+1ad 105 116 116 152 116
Double Bungalow - Garden View AL 2Ad+1ch(0-11,99) 78 86 86 113 86

Цена од : 39.00 €

Резервирај